Definitieve Uitslag ATC 2022

De definitieve uitslag is bekend! Na een nat begin hadden we het grootste deel van de race prima omstandigheden om te sporten. Uiteindelijk haalde 3 teams alle cp’s. Na afloop ontvingen wij vele bedankjes en complimenten voor de organisatie, de route en de gezelligheid. Dat waarderen wij zeer. Daar doen we het voor.

Onderstaande uitslag is nu defintief. Na publicatie was er 24 uur de tijd hebt om bezwaar in te dienen. Een van de heren-teams heeft van dat recht gebruik gemaakt. De wedstrijdleiding heeft hierop besloten om hen, ondanks een slordig geknipte kaart, toch alle punten toe te kennen. Dat betekent dat de top 3 is gewijzigd tov de prijsuitreiking. De betrokken teams zijn hierover geïnformeerd en reageerden gelukkig met begrip.

Graag feliciteren wij de volgende teams met het behalen van een podiumplek bij dit Nederlands Kampioenschap:

Dames/mix:

1Nikki en WoutWout van HoofNikki Otte447:38:39
2De BroekiesMonique van den BroekMark van den Broek437:48:53
3DutchablesMarijn EdelenboschHayke Everwijn427:31:59

Heren:

1Old TimersSven PlatschorreRaymond Beeren447:28:22
2Blue BearTeun de LaatRobert de Vries447:49:36
3Dutch DirectionMike FafieanieJacco Pereboom437:10:52