De inschrijving is open!

De All Terrain Challenge vindt plaats op zaterdag 24 september 2022. Dit jaar is het niet alleen het Nationaal Kampioenschap Adventure Racen maar ook onze 20e editie!

De route loopt door de mooiste natuur rond Eindhoven en is voor zowel beginnende als voor gevorderde adventure racers uitdagend. In teams van 2 ga je er maximaal 8 uur lang op uit om te mountainbiken, kanoën, hard te lopen, oriënteren en nog veel meer. Na afloop is er een diner buffet. Er zijn maar een beperkte hoeveelheid plekken dus schrijf je hieronder snel in!

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 mei tot 5 september, na deze datum is het dan ook niet meer mogelijk om uit te schrijven. Let op in welke categorie je je inschrijft (Dames/Mix of Heren), wisselingen van categorie kunnen we niet garanderen! Wees er snel bij, maar overhaast je niet: we rekenen dit jaar 10 euro administratiekosten voor het uitschrijven.

https://inschrijven.outdoorchallenge.nl/