De inschrijving voor de All Terrain Challenge 2021 is geopend

De All Terrain Challenge vindt plaats op zaterdag 25 september 2021. Dit gaat een onvergetelijke dag worden, die uitdagend is voor zowel beginnende als gevorderde adventure racers. In teams van 2 gaan maximaal 56 teams er 8 uur lang op uit om te mountainbiken, kanoën, hard te lopen, oriënteren en nog veel meer. Schrijf je snel in via inschrijven.outdoorchallenge.nl/

Inschrijven is mogelijk tot 6 september, na deze datum is het dan ook niet meer mogelijk om uit te schrijven. Wees er snel bij, maar overhaast je niet: we rekenen dit jaar 5 euro administratiekosten voor het uitschrijven.

Corona Info

We willen de race heel graag op 25 september door laten gaan. Wij denken dat de regels in het najaar soepeler zijn en dat onze race dan door mag gaan, maar zeker weten we dat natuurlijk niet. Wel moeten we ons natuurlijk houden aan de maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Indien nodig treffen we gepaste maatregelen om de race veilig te laten verlopen. Dit kan ook inhouden dat we het aantal deelnemers moeten beperken of dat we race moeten afzeggen. Als op 6 september alle lichten op groen staan dan gaan we door met de organisatie. Als op die datum twijfel is of duidelijk is dat de regels het niet toelaten dan gelasten we de run af en krijg je je inschrijfgeld terug. Mochten de regels na die datum onverwacht worden aangescherpt dan kunnen we je helaas geen geld teruggeven omdat we dan zelf ook al vrijwel alle kosten hebben gemaakt (bijv. huur materiaal en inkoop diner buffet)