De inschrijving voor de All Terrain Challenge 2020 is geopend

De All Terrain Challenge vindt plaats op zaterdag 19 september 2020. Dit gaat een onvergetelijke dag worden, die zowel uitdagend is voor gevorderde adventure racers. In teams van 2 gaan maximaal 56 teams er 8 uur lang op uit om te mountainbiken, kanoën, hard te lopen, oriënteren en nog veel meer. Schrijf je snel in via inschrijven.outdoorchallenge.nl/

Inschrijven is mogelijk tot 6 september, na deze datum is het dan ook niet meer mogelijk om uit te schrijven.

We willen de race heel graag op 19 september door laten gaan. Wel moeten we ons natuurlijk houden aan de maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Indien nodig treffen we gepaste maatregelen om de race veilig te laten verlopen. Dit kan ook inhouden dat we het aantal deelnemers moeten beperken of dat we race moeten afzeggen.

Mocht je hierdoor niet deel kunnen nemen aan de race dan krijg je van ons je inschrijfgeld terug.