De inschrijving is geopend

De inschrijving voor de editie van 2017 is  geopend!

https://inschrijven.nl/idealformulier?id=2017091650523&tl=nl

De kosten voor deelname bedragen dit jaar 90 euro per team van twee personen. Uiteraard zijn daarbij de huur van de kano en steps inbegrepen. Aan de finish staat er een drankje voor je klaar en omdat de pizza’s vorig jaar zo goed smaakten zal Geert van Op Noord ook dit jaar er weer een voor iedereen bakken.

Als je ook een MTB wil huren dan kan dat. Vink het aan in het het inschrijfformulier en onze partner Op Noord zorgt ervoor dat je fiets op de ochtend van de race voor je klaar staat. Per fiets brengt Op Noord 19 euro in rekening.

Natuurlijk gaan we dit jaar ook weer naar de race samen eten, als je mee wil eten ten minste. De deelnemers aan de race kunnen zich voor het eten aanmelden in het inschrijfformulier. Als je fans hebt die komen kijken en ook mee willen eten dan kun je dat ook aangeven in het inschrijfformulier. De kosten bedragen 10 euro pp.

Ben je iemand vergeten aan te melden voor het buffet of neem je niet deel maar vind je het wel leuk om mee te eten? Stuur even een mail naar info@outdoorchallenge.nl
a1 a2
b1 b2